Producten

nb_logo

Naast standaard internetproducten bieden we unieke ondersteunende diensten aan onze klanten.

Prijs is afhankelijk van de categorie van het product, maar we geven u altijd een duidelijke offerte of schatting voordat u een verplichting aangaat.


Standaardproducten

• Domeinregistratie, monitoring en DNS-beheer
• Managed Hosting
• State of Art hosting oplossingen
• SSL-certificaten
• Betrouwbare E-mail, Anti-Spam, Anti-Virus
• Gegevensarchivering op bedrijfsniveau met historisch zoeken
• Beheer van systemen op afstand en probleemoplossing
• Webdesign en E-Commerce advies
• Cloudgebaseerde services (platform onafhankelijk)
• E-mailarchivering en compliance diensten (ISO 27001)
• Beveiligingsadvies

OVERZICHT NETBIT-SERVICES:

Netbit is trots op de betrouwbaarheid van zijn services. U zult merken dat meer dan 25 jaar waardevolle ervaring duidelijk aanwezig is. We investeren voortdurend in de nieuwste technologieën die ons allemaal helpen om de klus te klaren.

E-mail:

Van buitenaf lijken onze e-maildiensten op die van andere providers. Het grote verschil zit achter de schermen in de kwaliteit van infrastructuur en klantenondersteuning. Omdat we gespecialiseerd zijn in de zakelijke markt, doen we er alles aan om uw e-mail 24 uur per dag veilig en toegankelijk te houden. Het op maat gemaakte e-mailplatform is volledig redundant en load-balanced, bovendien is het verspreid over meerdere datacenters.

Hosting:

Corporate IT-gebruik gaat over toegankelijkheid en prestaties. Uw website moet 24/7 beschikbaar zijn en verzoeken snel en efficiënt verwerken. Ons gevirtualiseerde hostingplatform is ontworpen voor een ongeëvenaard niveau van betrouwbaarheid.

In 2015 won ons huidige hostingplatform zelfs een prestigieuze prijs in Nederland voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het hostingplatform heeft de flexibiliteit van servers in meerdere datacentra op geografisch gescheiden locaties en met dagelijkse backups. Webwinkels worden ondersteund door robuuste DNS en SSL.

Domeinen:

Ook al kost het daadwerkelijk registreren van een domein niet veel, kan de marktwaarde kan zo hoog zijn als uw merk of handelsmerk. Reden genoeg om ervoor te zorgen dat u over de juiste domeinnamen beschikt inclusief eventuele variaties die u nodig heeft, en dat de registratiegegevens en bijbehorende beveiliging 100% op orde zijn.

Wij zorgen automatisch voor uw registratieverlengingen en ondernemen ook actie als er frauduleuze pogingen zijn om uw domein te verplaatsen/ registreren zonder uw toestemming of om het aan te vallen met ongevraagde mails.

Dit is de reden waarom we geen kortingen geven op domeinen. Op de achtergrond is veel investering, werk en monitoring vereist en het risico is het gewoon niet waard.

We ondersteunen alle conventionele en enkele minder bekende top-level domeinen.

DNS:

Het andere zeer belangrijke aspect dat vaak wordt vergeten, is dat de domeinnaamservers (DNS) van de ISP waar uw domein wordt gehost, betrouwbaar moeten zijn. Wanneer een e-mail of een web-verzoek geen DNS-server vindt of verbinding maakt met een server die niet correct is geconfigureerd, bent u onvindbaar en daarom ‘onzichtbaar’ op internet.

We gebruiken een set van meerlagige en beveiligde DNS-servers op basis van de nieuwste technologieën. Zo wordt uw e-mail altijd afgeleverd en is uw website altijd bereikbaar.

We beheren ook wijzigingen in DNS-instellingen voor zakelijke klanten en zorgen voor waardevolle ‘uptime’, nauwkeurige aanpassingen en een veilige omgeving.

Met het huidige gebruik van ‘Apps’ en sociale media, is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van nieuwe protocollen, trends en procedures om deze services volledig te ondersteunen.

Alle wijzigingen of aanpassingen die we aanbrengen zijn vrijwel onmiddellijk en ook probleemloos.

Voor eventuele vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

Netbit internet: 100% klantvriendelijk – meer dan 25 jaar ervaring – snelle ondersteuning