Home

nb_logo

Expertisebureau NETBIT: de weg naar een betere beslissing 

Netbit Internet is een ervaren aanbieder van kwalitatief hoogwaardige Managed Internet Services en is eigenlijk in 1995 gestart als full service internetbureau onder de naam Internet Bureau Pagemasters.

(We speak ENGLISH, DEUTSCH and NEDERLANDS. Please use our contact form for questions.)

Beginnend met klassieke interne servergebaseerde hosting in 1995, hebben we sindsdien vooruitgang geboekt door de snelle evolutie van o.a. virtualisatie en richten we nu onze aandacht op nieuwe technologieën zoals zelfherstellende “GRID” -hosting oplossingen ondersteund door Blockchain-technologieën.

Zoals de meeste internetbedrijven in die tijd, zijn we begonnen met het ontwerpen van websites en alle bijbehorende services. Tegenwoordig zijn we technischer ingesteld en besteden we onze tijd aan het monitoren van onze diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten ‘on air’ zijn zonder frustrerende downtime of e-mailproblemen.

Ons doel is vandaag hetzelfde als altijd, om betrouwbare internetdiensten te bieden voor een redelijke prijs met vriendelijke, snelle klantenondersteuning maar dan ook zonder verwarrende jargon.


Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties en MKB met 1 tot 50 werkplekken.

Onze slogan is “Internet for Busy People” en dat bedoelen we echt. Tijd is geld! .. dus .. u gaat aan de slag en zorgt voor uw dagelijkse zaken en wij zorgen voor de technische kant.
Het maakt niet uit waar uw gegevens worden gehost, wij zorgen ervoor dat u kostbare tijd bespaart en ook de stress. We bekijken ook de problemen die zich onderweg voordoen, en deze dan ook pro-actief beheren en oplossen.

Onze betrouwbare (ISO 27001-gecertificeerde) cloudgebaseerde hosting, robuuste en bewezen e-mailsystemen op bedrijfsniveau en ultramoderne technologieën ondersteunen de moderne ondernemer met alle ingrediënten voor online succes en een productieve werkdag. Simpel gezegd, als u niet “online” bent, bent u gewoon onbereikbaar!

We hebben ervaring met het ondersteunen van bank- en verzekeringssectoren, evenals internationale import / export-activiteiten, uitgeverijen, webwinkels, zorgorganisaties, multinationals en ngo’s.

Deze ervaring is uw garantie.

Met meerdere strategisch geplaatste datacenter locaties garanderen wij uw uptime. Online ondersteuning is 24/7 voor bestaande klanten en we bieden ook een telefonische hotline. 

U kunt Engels, Duits of Nederlands gebruiken om contact met ons op te nemen. Voor eventuele vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.


Netbit internet: 100% klantvriendelijk – meer dan 25 jaar ervaring – snelle ondersteuning